Veckostädning

VECKOSTÄDNING

Njut av ett rent hem – utan ansträngning. De flesta av våra kunder skriver under på att veckostädningen ger en ovärderlig avlastning.


Veckostädning på dina villkor

Vi erbjuder löpande veckostädning – varje, varannan eller var fjärde vecka. Du bestämmer vilka rum som ska ingå i städningen och vad som ska göras. Vi står för kunnandet och ett noggrant arbete.

Städningen utförs efter en gemensam överenskommen uppdragsbeskrivning med tydliga delmoment som prickas av och som väntar på dig när du kommer hem till ditt nystädade hem.

Är du företagare? Läs gärna mer på Kontorsstädning.


Veckostädning & Priser

Vad veckostädning kan komma att kosta beror på vilka delmoment som utförs. Beroende på vad du själv väljer så kommer priset att justeras ut efter det. Vill du veta mer om veckostädning och priser så kan du enkelt kontakta oss för en kostnadsfri offert.


Vad ingår i en veckostädning?

I en veckostädning ingår vissa moment som är standard. Sedan kan du själv lägga till eller ta bort vissa moment. Det kan vara något som du tycker bör städas eller inte. Det kan vara allt ifrån en garderob till en kylrengöring.

I en veckostädning brukar följande delmoment ingå.

  • Kök – Rengöring av diskbänk, köksluckor, vitvaror, tömma sopor, ung, spisplattor etc.
  • Badrum och toalett – Rengöring av dusch eller badkar, handfat, toalett, badrumsskåp.
  • Övriga rum och ytor – Dammsugning av golv, lister, elkontakter, element och mattor. Rengöring av Fönsterytor, fönsterbrädor, väggar, dörrar, lampor, hyllor, soffor etc. Fuktmoppning av golv eventuellt andra önskemål.


Alltid samma städpersonal

Du ska känna dig trygg, därför är det alltid samma person som kommer hem till dig (med reservation för semester eller sjukfrånvaro).

Rengörare Näslund har funnits sedan 1972 och har sedan dess utvecklats till att bli ett ledande städföretag. Vi kan städning och strävar alltid efter nöjda kunder.

  • Kollektivavtal och ansvarsförsäkring
  • Säker hantering av nycklar och koder
  • Löpande utbildning för vår personal
  • Personalen är kontrollerad i belastningsregistret

Frågor eller funderingar?

iso 9001
ISO 45001
svanenmärkt
auktorisetat serviceföretag