Butiksstädning

BUTIKSSTÄDNING

Professionell butiksstädning för ökad kundupplevelse.


Skräddarsydd butiksstädning 

Oavsett butik är renlighet och hygien viktigt. Med en ren och fräsch butiksmiljö får era kunder ett trevligt intryck av butiken och ert varumärke. Det är ganska vanligt i vår samtid att många driver sina butiker på internet, där kan renligheten beskrivas i form av hemsidan. Men för dig som driver en butik är kundupplevelsen väldigt viktig. En kunds första intryck är såklart varorna eller utbudet, men ifall kunden märker smutsiga och dammiga ytor så kan intrycket ändras vilket kan leda till att kunden inte återvänder eller väljer en annan butik.

Tillsammans med er anpassar vi städ innehållet efter era behov, er miljöpolicy och eventuella myndighetskrav. Vi ser till att leverera kvalitet och trygghet. 


Butiksstädning och Hygien

Vi har lång erfarenhet och bred kompetens inom butiksstädning, därför kan vi säkerställa kvalitet, hållbarhet och anpassar städning och städmetoder utifrån exempelvis krav på livsmedelshygien. Hygien är väldigt viktigt för oss då vi ställer krav för att uppnå kvalitet. Vår personal är erfarna av butiksstädning och ser till att hålla butiken fräsch och ren för er och era kunder.


Vi finns i flera städer

Vårt huvudkontor ligger i Stockholm men vi finns även i flera städer utanför Stockholm. Behöver du hjälp med butiksstädning och befinner dig i följande städer så kan du kontakta oss redan idag och begära en kostnadsfri offert.
Ni kan hitta oss på följande orter:

  • Stockholm, Uppsala, Södertälje, Norrtälje

  • Nynäshamn, Tierp, Enköping, Västerås

  • Fagersta, Arboga, Nyköping, Sala

  • Katrineholm, Linköping, Hallstahammar

Rengörare Näslund har funnits sedan 1972 och har sedan dess utvecklats till att bli ett ledande städföretag. Vi kan städning och strävar alltid efter nöjda kunder.

  • Miljöanpassad städning
  • Hygienstädning

Frågor eller funderingar?

iso 9001
ISO 45001
svanenmärkt
auktorisetat serviceföretag