Hemstädning

Vi erbjuder skräddarsydd hemstädning för att tillgodose behoven för just ditt hem. Tillsammans med dig kommer vi överens om vad du behöver ha hjälp med i hemmet och du får mer tid över till annat.


Boka din skräddarsydda hemstädning

Vår personal är utbildad och besitter certifieringar för att säkerställa kvalitet och hållbarhet. Därför kan du känna dig trygg i att få hemstädning som har hög standard med rättvisa villkor. Vi vill att du ska kunna njuta av ett rent hem utan ansträngning. Att anlita städhjälp är lösningen för dig som vill undgå att lägga ner tid och energi på hemstädningen. Som kund hos oss bestämmer du vilka rum som ska ingå i städningen och vad som ska göras. Vi står för kunskapen och ett noggrant utfört arbete.


Vad kostar hemstädning?

Vad hemstädning kan kosta dig beror på en del faktorer. För att du som kund ska få en bättre bild av vad hemstädning skulle kosta dig så har vi tagit fram några exempel som påverkar priset för hemstädning. Det enda du behöver göra är att kontakta eller ringa oss för ett kostnadsfritt hembesök. Efter hembesöket väljer du själv hur du vill forma hemstädningen.

  • Antal kvadratmeter på bostaden
  • Hur ofta hemstädningen utförs
  • Omständigheter
  • Önskemål


Hemstädning i form av veckostädning

Vi erbjuder hemstädning löpande varje, varannan eller var fjärde vecka. Utifrån dina behov och önskemål planerar vi vår städning vecka för vecka. Vid varje städning kan du och den som städat kvalitetssäkra att städningen utförts korrekt genom vår checklista. Är du intresserad av veckostädning kan du läsa mer på veckostädning.


Alltid samma städpersonal

Du och din familj ska känna er trygga och bekväma när vi kommer hem till er, därför erbjuder vi persongaranti vid våra veckostädningar. Det innebär att du alltid får besök av samma städpersonal. Att arbeta på det här sättet innebär också att städpersonalen lär sig alltmer om hur just du vill att ditt hem ska tas om hand.

Rengörare Näslund har funnits sedan 1972 och har sedan dess utvecklats till att bli ett ledande städföretag. Vi kan städning och strävar alltid efter nöjda kunder.

  • Trygg hantering av nycklar
  • Utbildad och certifierad personal
  • Miljövänlig hemstädning

Frågor eller funderingar?

iso 9001
ISO 45001
svanenmärkt
auktorisetat serviceföretag