Möbeltvätt

MÖBELTVÄTT

En möbel ska inte stå och damma.


Professionell möbeltvätt

Genom regelbunden möbeltvätt får möblerna ett längre liv och ger ett renare och fräschare helhetsintryck. Med modern teknik och miljövänliga rengöringsmedel tvättar vi alla slags möbler och klädslar. Vi utför möbeltvätt av alla slags möbler som till exempel sofftvätt, bord, fåtöljer, stolar, tv-bänkar och allt annat du önskar.


Textilrengöring & Djup möbelrengöring

Har du tygsoffor eller andra möbler som är täckta med möbelklädsel? Vi utför textilrengöring för alla sorters tyg, allt från bomull, ull till siden. Vi rengör svåra fläckar utan att skada dina möbler genom att använda rätt metod och rengöringsmedel.


Att rengöra möbler

Vi satsar på de senaste redskapen för att erbjuda ett bra resultat. För att få bort fläckar på möbler är det viktigt att använda rätt metod och rätt rengöringsmedel. Vi rengör dina möbler antingen med fläckborttagning eller ångtvätt. Vi använder oss av den senaste tekniken och använder även miljömärkta produkter.


Nöjd Kundgaranti på möbeltvätt

Vi har lång erfarenhet av möbeltvätt och kan garantera dig att du blir nöjd med resultatet. Du är varmt välkommen att kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert!

Passa på att beställa möbeltvätt i samband med den årliga storstädningen.


Vi finns i flera städer

Vårt huvudkontor ligger i Stockholm men vi finns även i flera städer utanför Stockholm. Behöver du hjälp med möbeltvätt och befinner dig i följande städer så kan du kontakta oss redan idag och begära en kostnadsfri offert.
Ni kan hitta oss på följande orter:

  • Stockholm, Uppsala, Södertälje, Norrtälje

  • Nynäshamn, Tierp, Enköping, Västerås

  • Fagersta, Arboga, Nyköping, Sala

  • Katrineholm, Linköping, Hallstahammar

Rengörare Näslund har funnits sedan 1972 och har sedan dess utvecklats till att bli ett ledande städföretag. Vi kan städning och strävar alltid efter nöjda kunder.

  • Omsorgsfullt och noggrant
  • Miljövänligt och med höga kvalitetskrav

Frågor eller funderingar?

iso 9001
ISO 45001
svanenmärkt
auktorisetat serviceföretag