Hushållsnära tjänster för alla

Med över 45 års erfarenhet i branschen städar Rengörare Näslund ditt hem omsorgsfullt och miljövänligt.

Kvalitetssäkrad städning

Vi på Rengörare Näslund har över 45 års erfarenhet i branschen och städar ditt hem omsorgsfullt och miljövänligt. Vår certifierade och välutbildade personal erbjuder dig hållbar städning av hög kvalitet för att du ska kunna njuta av ett rent hem utan ansträngning. Du som kund hos oss bestämmer vilka rum som ska ingå i städningen och vad som ska göras. Vi står för kunskapen och ett noggrant utfört arbete.

För att säkerställa att städningen utförs korrekt och med god kvalitet utför vi alla våra städuppdrag enligt en checklista där du och den som städar kan kontrollera att alla delmomenten har blivit utförda. Enkelt, tryggt och effektivt.

Dina nycklar och koder är i tryggt förvar

Rengörare Näslund har noggranna rutiner kring hanteringen av dina nycklar och koder. Christina Holmefalk, vår försäljningsansvarig, tar emot din nyckel och ger dig ett kontrakt. Det bekräftar överlämningen och Rengörare Näslunds ansvar för en säker hantering. Nyckeln förses därefter med en polisbricka och adressen till vårt huvudkontor. Den städare som besöker dig undertecknar också ett kontrakt som visar att han eller hon tar ansvar för nyckeln.

Koder hanteras på motsvarande vis.

Alltid samma städpersonal

Du och din familj ska känna er trygga och bekväma när vi kommer hem till er, därför erbjuder vi persongaranti vid våra städuppdrag. Det innebär att du alltid får besök av samma städpersonal. Att arbeta på det här sättet innebär också att städpersonalen lär sig allt mer om hur just du vill att ditt hem ska tas om hand.

Frågor eller funderingar?

iso 9001
ISO 45001
svanenmärkt
auktorisetat serviceföretag